Hoe leuk wordt je leven als je nooit meer hoeft te winkelen?

Hoe leuk wordt je leven als je nooit meer hoeft te winkelen?

Ondernemers die geen tijd hebben, wie kent ze niet?

Dat er altijd wel wat te doen is weet ik als geen ander. Je bedrijf slokt veel van je tijd op. Daarnaast heb je nog een druk gezinsleven, sociale contacten die je wilt onderhouden en… jezelf.

Je hebt geen tijd om door volle winkelstraten te lopen. Op zoek te gaan naar…  ja waarnaar eigenlijk? De gedachte alleen al geeft veel irritatie en frustratie. Je wilt er goed uitzien voor jezelf en je klanten, maar je wilt helemaal niet met kleding bezig zijn.

Ik herken dat gevoel. Waar ik zelf geen tijd voor neem is het schoonmaken van mijn huis. Het komt elke keer weer terug. Ik heb er echt een hekel aan. Ik doe het alleen als het echt moet. Mijn hoofd is vol frustratie. Ik word er niet gezelliger door.

Wat een rust in mijn hoofd nu ik dat heb uitbesteed. Ik hoef er niet meer over na te denken. Het is schoon en netjes. Had ik veel eerder moeten doen.

Nu heb ik, in mijn schaarse vrije tijd, tijd over voor leuke dingen. Het is eigenlijk zo, dat waar ik een hekel aan heb, daar wil ik ook geen tijd aan besteden.

Ik ontmoet veel ondernemers die heel druk bezig zijn met hun bedrijf. Ze vergeten zichzelf.

Ze hebben een hekel aan winkelen. Ze weten niet hoe ze met kleding hun expertise moeten uitdragen waardoor ze zich klein houden en niet hun ideale klanten aantrekken.

Je kledingstijl is een belangrijk communicatiemiddel hierin.

Heb jij ook een hekel aan winkelen? Aan drukke winkelstraten? Aan winkels vol kleding en opdringerige verkoop(st)ers?

Hoe leuk zou je leven worden als je nooit meer hoeft te winkelen. Nooit meer na hoeft te denken over wat je aan moet. Geen frustratie over je kleding. Tijd overhoudt voor wat je echt leuk en belangrijk vindt. Zelfverzekerd jezelf zijn. Altijd een onweerstaanbare outfit die helemaal past bij jou voor elke gelegenheid.

Zónder de stress en frustraties van het winkelen?

Hoe ga jij dit oplossen?

Hou tijd over en ga met mij in gesprek over wat ik voor jou kan betekenen.

Stuur een mailtje naar sandravanregenmortel@solcon.nl
Of bel me op 06 51 537 537

 

Ik shop voor ambitieuze ondernemers die door tijdgebrek niet shoppen of een hekel aan winkelen hebben. Hierdoor missen zij krachtige kleding outfits waardoor ze niet zichtbaar zijn. Ik zorg ervoor dat ze onweerstaanbaar zelfverzekerd en succesvol zijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar